Lütfen bekleyin..



Muhtarlardan Depsaş’a Fatura Tepkisi

05 Eylül 2021, 15:12 - Okunma: 559

Batman’da yüksek elektrik faturalarına tepki amacıyla Batman’da ki 49 köy ve mahalle muhtarları ortak bir basın açıklaması yaparak Dicle Elektrik DEPSAŞ’ı kınadı.Pandemi nedeniyle ekonomik sıkıntılarla boğuşan esnaf ve vatandaşlara bir darbe de DEPSAŞ’dan geldi. Esnaf ve vatandaşlar, Temmuz ve Ağustos ayı faturaları karşısında adeta neye

uğradıklarına anlam veremedi. Yüksek elektrik faturalarına tepki gösteren muhtarlar 'Yüksek faturalar çarpıyor' yazılı pankartla Atatürk Parkı önünde basın açıklaması düzenledi.
“YÜKSEK FATURALARI ASLA KABUL ETMİYORUZ”
Basın açıklamasını okuyan Batman Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Şahin Demir, "Giderek artan hayat pahalılığının yansıra elektrik faturalarındaki zamlar halkın belini bükmüştür. Zaten İşlerin iyi gitmediği bu pandemi sürecinde esnaf perişan, orta gelirli sıkıntılı, yoksulun hali içler acısı ve memurun durumu ortada iken, gelen bu aşırı zamların halkımıza bu denli yansıtılması, birilerinin keyfiyeti, inisiyatifi ve cebinin doldurulmasına müsaade edilmeyecek boyuttadır. Bu nedenle halkımız ve Muhtarlar olarak bizler; gelen bu yüksek faturaları asla kabul etmiyor ve kendilerini kınıyoruz.” dedi.
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=