Lütfen bekleyin..



HAMİDİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

03 Eylül 2021, 21:52 - Okunma: 1218

Batman 20-21 ve 26. Dönem Milletvekili ve eski Belediye Başkanı Ataullah Hamidi’nin yeğeni ve iş insanı Adnan Hamidi’nin oğlu Yavuz Selim Hamidi, Önceki gün düzenlenen görkemli düğün töreniyle Yalova eşraflarından Eyüp Karayel’in kızı İrem Karayel ile dünya evine girdi. Yoğun ilgi gören görkemli düğüne Vali ve Belediye başkan vekili Hulusi Şahin, Batman 20-21 ve 26. Dönem Milletvekili ve eski Batman Belediye Başkanı Ataullah Hamidi,

Batman ve Siirt eski Milletvekili Afif Demikıran, Siirt eski Milletvekili Kutbettin Hamidi,  Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener,  Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Deva Partisi il başkanı Av. Melik Müjdeci, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Hamidi ailesinin ileri gelenleri bazı bölge milletvekilleri siyasetçiler, protokol üyeleri, STK temsilcileri ve iş insanları ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.


Kuranı Kerim ve Mevlidi Şerif okunarak başlayan düğünde Kadınlar ve erkekler ayrı salonlarda ağırlanırken, törende yaklaşık 5 Bin kişi Mevlidi Şerif yemeğinde ağırlandı.
Grup Derhan’ın da sahne aldığı törende damadın babası İş insanı Adnan Hamidi, konuklarla yakından ilgilenirken bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür etti.

Çiftin nikah şahitliğini ise il yöneticileri ve Damadın 13 Amcası yaptı. Batman’da Nikah şahidi en fazla bulunan düğünlerden birine tanıklık edilirken, dillere destane gerçekleşen düğün töreni gece geç saatlere kadar devam etti. . Batman Demokrat Haber gazetesi olarak Hamidi çiftine mutluluklar diliyoruz.

 

Batman eski Milletvekili ve Damadın amcası Ataullah hamidi Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında tüm misafirlere teşekkür ederek “Yeğenim Yavuz Selim ve İrem kızımızın nikah merasiminde bizleri yalnız bırakmayan başta Valimiz Sayın Hulusi Şahin ve kıymetli dostlarımıza, tebriklerini ve dualarını ileten hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim evlatlarımıza iki cihan saadeti nasip etsin inşallah.” Dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=