Lütfen bekleyin..



Polat’tan Emekliler Derneğine ziyaret

02 Eylül 2021, 16:47 - Okunma: 703

Emekliler Derneğini ziyaret eden Gelecek Partisi İl Başkanı Abdulbaki Polat, emeklilerin bu ülkenin en mağdur kesimi olduğunu söyledi. Emeklilerin aldıkları maaşla yoksulluk seviyesinde bulunduğunu belirten Polat, ülkemizde uygulanan mevcut emeklik ve sosyal yardım sisteminin sürdürülebilir olmadığını söyleyerek enflasyonu

 hesaplayanların, enflasyonu cebinde hissedenlerle aynı ülkede yaşadıklarını unutmamalarını istedi. Salgın hastalıkla birlikte emeklilerin psikolojisinin bozulduğunu ifade eden Polat, Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen’e emeklilerin salgınla birlikte yaşadığı kaygı, endişe ve depresyon gibi sebeplerin üzerine ekonomik olarak yaşadıkları sorunları birleştirince karşımızda kırılgan bir kitle görüyoruz dedi. Son dönemlerde artan elektrik fiyatlarına bağlı olarak yüksek faturalarla karşı karşıya kalan emeklilerin yüksek enflasyon karşısında ezildiğini söyleyen Polat, emeklilerin maaşına açıklanan enflasyona göre değil cebinde hissettiği enflasyon oranında zam yapılmasını istedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=