Lütfen bekleyin..



Özdemir'den 9 Yeni Okul müjdesi

01 Eylül 2021, 14:50 - Okunma: 603

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir’den Batman’a 9 adet yeni Okul ve Yeni Halk Eğitim Merkezi Müjdesi verdi. Milletvekili Özdemir Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulundu. Özdemir yaptığı açıklamada “İlimizin derslik ihtiyacının giderilmesi talebimizi daha önce yaptığımız görüşmelerde dile getirmiştik.

 En son yeni Milli Eğitim Bakanı sn. Mahmut Özer ile yaptığımız görüşmede Batman’da 9 okul, 1 Halk Eğitim merkezi ve 2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölyesi 2021 yılı yatırım programına alınması kararlaştırılmıştır. Bu yatırımlar kapsamında Batman Merkezde;  Belde Mahallesi İlkokulu, Sakarya İlkokulu, Pazaryeri Ortaokulu, Kültür Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu, Bayındır Mahallesi Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Balpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi, Halk Eğitim Merkezi ve diğer eğitim yatırımları yapılması kararlaştırılmış ve ilimizin derslik ihtiyacının azaltılması konusunda önemli bir adım atılmıştır.

Bu önemli yatırımların Batman’ımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerken Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Sn. Mahmut Özer’e Batmanlı hemşerilerim adına Teşekkür ediyorum” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=