Lütfen bekleyin..



Müjdeci’den Rehabilitasyon merkezine ziyaret

01 Eylül 2021, 14:45 - Okunma: 577

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, beraberindeki parti heyeti ile birlikte özel gereksinimli bireylere yönelik hizmet sağlayan rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek, hem merkezlerin hem de öğrencilerin sorunlarını yerinde inceledi.DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “DEVA Partisi olarak rehabilitasyon merkezlerini ziyaret

ederek hem merkezlerimizin daha üst seviyeye ulaşması için gerekli olanları hem de engelli bireylerin yaşadığı sorunları yerinde inceledik. Ülke refah kaybettikçe, ekonomik şartlar zorlaştıkça, devlet halkından milletinden uzaklaştıkça, sosyal gereklilikleri artık yerine getirmediğini gözlemledik. İlgili merkezlerimiz ekonomik olarak ayakta durmanın gün geçtikçe zorlaştığını belirtiyor. 2 yıla yakındır hizmet veremediklerini ve bu süreçte neredeyse hiçbir destek alamadıklarını ifade ettiler. Dolayısıyla bu merkezlerin engelli bireylere verdiği maddi ve manevi desteğin de azaldığını tahmin etmek zor değil. Ayakta kalmakla boğuşan bir eğitim kurumunun öğrencilere sağladığı imkanlar da gün geçtikçe azalacaktır..” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=