Lütfen bekleyin..



Vatandaşlar tapularına kavuştu

31 Ağustos 2021, 16:43 - Okunma: 592

Belediye Başkan vekili Vali Hulusi Şahin’in talimatıyla yıllardır çözüme kavuşturulamayan Körik İmar Planı gerçekleştirilerek 588 Hektar alanda İmar Kanunu 18.Madde uygulaması yapılarak oluşan 890 parsele ait tapular Vali Hulusi Şahin’inde katıldığı törenle hak sahiplerine dağıtıldı. Vali Şahin’in elinden tapularına alan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

“ADİL BİR ÇALIŞMA OLDU”
Törende konuşan Vali Şahin, " Bizim için çok uzun ve zahmetli bir sürecin artık sonuna gelindi. Artık meyvelerini toplamanın sevincini yaşadığımız bir an. 15 yılı aşkın bir süredir eski Körük köyü ve Tilmerç köyünün olduğu bölgede devam eden imar meseleleri bizim son bir buçuk yıldır yoğun çabamızla beraber nihayete erdi. Daha önce de bu bölgede imar çalışmaları yapılmaya çalışılmış ama başarılamamıştı. Biz son derece adil, son derece eşitlikçi bir yaklaşımla vatandaşlarımızın büyük oranda memnuniyetini sağlayarak bu imar faaliyetini tamamladık. dedi.

Tapu dağıtım törenine Vali Hulusi Şahinin yanı sıra Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, İl defterdarı  Ali Osman Bilgili ve Tapu İl Müdürü Aziz Şimşek katıldı.  Hak sahibi Vatandaşlar Mesai saatleri içerisinde Tapu Müdürlüğünden Tapularını alabilecekler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=