Lütfen bekleyin..



Polat: “şehir içi yollar köstebek yuvası”

31 Ağustos 2021, 16:33 - Okunma: 374

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, il genelindeki bozuk yolları eleştirerek, Batman’ın 1980'lerdeki köylere döndüğünü öne sürdü. Yapılan plansız çalışmalar nedeniyle hem araçların hem de yayaların perişan olduğunu iddia eden Polat, köstebek yuvasına dönen yollar sayesinde vatandaşların araçlarını sanayiye götürmekten bıktığını belirtti. Şehrin temizlik saatlerinin de plansız olduğunu söyleyen

 Polat, mevcut durumda mesai saatleri içinde yapılan çöp toplama ve temizlik işlerinin düzenli bir şekilde mesai saatlerinin dışında yapılması gerektiğini belirtti.
BOZUK YOLLARI ELEŞTİRDİ
Her geçen gün büyüyen şehrimizin trafik sorununu yetkililerin gözden geçirmesini beklediklerini belirten Polat, yaya geçişi önceliğinde her vatandaşın bilinçlendirilmesi gerektiğini ve trafik akışının sağlıklı işlemesi için teknolojik alt yapıdan daha fazla beslenilmesi gerektiğini belirtti. Halkın hizmet almak üzere gittiği bazı kurumlarda pandemi kurallarının sağlıklı işlemediğini söyleyen Polat, başta belediye olmak üzere halkın yoğunluklu ziyaret ettiği kurumlarda maske dağıtılmasının gerekli olduğunu söyledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=