Lütfen bekleyin..



30 Ağustos kutlandı

30 Ağustos 2021, 19:09 - Okunma: 650

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da coşkuyla kutlandı.Kutlama programı Valilik bahçesinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Albay İhsan Kaplan, askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, Gaziler, STK temsilcileri,

muhtarlar ve vatandaşların tebriklerini kabul etti. Tören, Turgut Özal Bulvarı’nda, Vali Hulusi Şahin’in Garnizon Komutanı Albay İhsan Kaplan ile birlikte tören aracıyla askeri birlikleri ve vatandaşları selamlamasıyla devam etti. Program, Hava Üsteğmen İlhan Daşdemir, günün anlam ve önemini belirten konuşması, öğrenciler tarafından okunan şiirler ve asker geçit töreni ile sona erdi
‘CESARETLE KAZANDIK, GURURLA KUTLUYORUZ’
Vali Hulusi Şahin 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir Kutlama Mesajı yayınladı. Vali Şahin mesajında “Tam 99 yıl önce gerçekleşen 30 Ağustos zaferiyle bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğu tüm dünyaya bir kez daha ilan edilmiştir.

Bu zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden doğuşunun, şahlanışının, tarih sahnesine yeniden çıkışının ilanıdır. Başta Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, bu vatan için hayatını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=