Lütfen bekleyin..



Elektrik Faturalarına Emeklilerden tepki

29 Ağustos 2021, 15:20 - Okunma: 702

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, yüksek elektrik faturalarına tepki gösterdi.Başkan Ekmen “Bizi bu dünyada yakanlar öteki dünyada yanacak. Emeklilerin kıt kanaat cebine giren emekli maaşları, sadece elektrik faturalarını dahi ödeyemez noktaya geldi. Evlere gelen Bin TL elektrik faturaları ile emeklilere adeta zulmediliyor.

 Bu memleketin her karışında alın teri ve nasırlaşmış ellerinin izleri olan emeklilere bu reva mıdır? Dicle Elektrik Şirketi’nin, elektrik faturalarına yaptığı keyfi zamlar, ailelerin belini büküyor. Ayın sonunu getirmek için kara kara düşünen emeklilerimiz ve vatandaşlarımıza yapılan bu haksızlığı Allah da kabul etmez. Bu yanlıştan bir an evvel dönülmesini istiyoruz. Derdini, sitemini bize ileten emeklilerimiz, Batman’da idarecilerin ve yetkililerin bu soruna acilen çare üretmesini istiyor. Sıcakların 45 dereceyi buluğdu Batman’da vatandaşlar klima çalıştırmaya hasret kalıyor. Bu soruna bir an evvel çözüm bulunmalıdır” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=