Lütfen bekleyin..



Vali Şahinden Aşı Standına Ziyaret

29 Ağustos 2021, 14:51 - Okunma: 339

Koronavirüs vakalarının yüksek gözlendiği Batman’da aşılamaya destek olmak için Özel Batman Yaşam Hastanesi tarafından kurulan mobil aşı noktası Batman Valisi Hulusi Şahin tarafından ziyaret edildi.Özel Batman Yaşam Hastanesi olarak örnek bir uygulama ille şehrin en işlek bölgelerinden biri olan WorldMar AVM önüne aşı standı ile vatandaşa anında ve mobil olarak aşı hizmeti sunuyoruz.

Diyen Özel Batman Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç Aşı olabilecek kişilerin hızlıca en yakın aşılanma noktasına gidip aşı olmaları son derece önemlidir. Salgın tüm dünyada İnsanların hayatını olumsuz etkilemektedir. Başta aşılanma olmak üzere, maske, mesafe ve hijyene dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.


VALİ ŞAHİN: “UYGULAMA GAYET GÜZEL”
Turgut Özal Bulvarı’da kurulan Özel Batman Yaşam Hastanesi aşılama noktasını ziyaret eden Batman Valisi Hulusi Şahin aşı uygulaması için Batman yaşam hastanesi yönetimine memnuniyeti ifade ederken, “Şehrimizin normale çevirmek ve corona virüsle mücadelede nihayete ulaşmak için aşılanma son derece önemlidir. Vatandaşlarımızı bir kez daha aşı olmaya davet ediyorum dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=