Lütfen bekleyin..



BAT-ÇEV-KÖY-DER'DE YILDIZ DÖNEMİ

29 Ağustos 2021, 14:49 - Okunma: 487

İstanbul Anadolu Yakasında bulunan Batman ve Çevre köyleri Derneğinde yapılan 2. Olağan Kongre'de Dernek Başkanlığına Mustafa Yıldız seçildi.Yapılan kongre sonucu Batman ve Çevre Köyleri Derneği Yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Yıldız seçilirken, Başkan Vekilliğine Şakir Aygöl, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı

 Avukat Hamza Hamidi (HAMİDİ GRUP), İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammed Akif Hamidi, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Sinanlı gibi isimler seçildi. Dernek başkanı Mustafa Yıldız Kongre sonrasında yaptığı açıklamada” Kuruluşundan bu yana Batman ve Çevre Köyleri Dernek Başkanlığını Canla Başla bugünlere kadar başarı ile yöneten İhsan YILDIZ Başkan'a vermiş olduğu emeklerden  dolayı Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
Bundan sonra Bize yakışan bir şekilde, İhsan Başkanımızın bıraktığı yerden Çıtayı daha yükseğe çıkarmak olacaktır. Allah'ın izni ile. Tüm Batmanlı Hemşehrilerimizi Dernek çatımızın altında   bir ve beraber olmaya davet ediyoruz.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=