Lütfen bekleyin..



İstanbul’da İş Adamı Akar’ın MADO Başarısı

26 Ağustos 2021, 15:32 - Okunma: 1495

35 yılı aşkındır İstanbul’da yaşayan İş adamı Hüseyin Akar İstanbul’un en gözde semtlerinde açtığı Mado şubeleriyle iş başarısını artırıyor. Gazete sahibimiz Nimet Dal ve Gazete ekibimiz İş adamı Hüseyin Akar’ı İstanbul Leventte bulunan Mado’da ziyaret etti. Gazetemize yakın ilgi ve alaka gösteren İş adamı Akar gazetemiz aracılığıyla hemşerilerine selamlarını gönderdi.

İSTANBUL’UN EN GÖZDE SEMTLERİNDE MADO
Uzun yıllar önce Japon pasajında elektronik eşya üzerine ticaret yapan İş adamı Hüseyin Akar 35 Yıl önce İstanbul’a yerleşti. İstanbul Doğubank’ta Beyaz eşya ve Elektronik eşya sektörüyle iş yaşamına atılan Akar daha sonra 2005 yılında Üsküdar’da açtığı Opet Aygaz  Akaryakıt istasyonuyla bu sektöre girdi. 8 çocuk babası Akar 6 yıl önce İstanbul’da ünlü Mado markasının 3 şubesinide açtı. Türkiye’nin ünlü markası Mado’nun 3 şubesini 1.levent Etiler, 4. Levent ve Kadıköy Göztepe’de açarken, İstanbul’un em gözde semtlerinde Mado şubelerini başarıyla işletiyor.

120 çalışanı olan İş adamı Akar Levent’te Ercan Burger’im bir şubesini de hizmete açtı. İstanbul’da Elektronik eşya ve cep telefonu ithalatı üzerine Holding açan İş adamı Akar sektördeki başarısıyla büyük övgü alıyor.  Batmanlı hemşerilerine her zaman kapısının açık olduğunu belirten İş adamı Akar İstanbul’da hemşerilerine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığını belirterek Batmanlılar olarak İstanbul’da dayanışmaya ve yardımlaşmaya daha fazla önem vermeleri gerektiğini belirtti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=