Lütfen bekleyin..



Müjdeci: “Memur Yoksulluğa Sürükleniyor”

26 Ağustos 2021, 15:26 - Okunma: 514

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, memur ve memur emeklilerinin maaşlarına gelen zam oranlarının refahı değil ancak ve ancak yoksulluk getireceğini belirtti.Memur maaşlarının enflasyona yenildiğini ve dolayısıyla memurların ve emeklilerin maaşlarına nefes aldıracak bir zam yapılmadığını belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci,

 “Yıllardır TÜİK tarafından manipüle edilen enflasyon oranları; sokakta, çarşıda ve pazarda açıkça göstermektedir ki maaşlara yapılan zamlar yoksulluğa sebep olmaktadır. Birkaç yıl öncesinde memur maaşı ile bir ev geçindirmek hatta para biriktirmek bile mümkün durumdayken günümüzde tek bir kişinin ortalama bir hayat sürdürmesi için bile yeterli seviyede değil. İktidarın son dönemdeki politikaları nedeniyle artık orta direk büyük oranda kayboldu. Yandaşlar adrese teslim aldığı ihaleler ile bürokratlar ise aldıkları 5-6 maaşlar ile zenginlik içinde vatandaş ise yoksulluk ile boğuşuyor. Açıkçası bu zamlar tam anlamıyla bir hayal kırıklığına dönüşmüş durumda. Türkiye ekonomisinin uçtuğundan bahseden iktidarı; vatandaşın pazara dahi gidemediği gerçeği ile yüzleşmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=