Lütfen bekleyin..



SOLİS OTEL Batman’lıların uğrak mekanı oldu

24 Ağustos 2021, 17:39 - Okunma: 1284

Batmanın sevilen iş adamlarından ve uzun zamandır İstanbul’da yaşayan hemşerimiz Şehmus Güneş tarafından uzun zamandır hizmet veren Solis Otel Batmanlıların ilk uğrak yerlerinden biri oldu. İstanbul Beyazıtta bulunan Solis Hotel Sahibi olan ve Gümüş işlemesi ve çanta imalat fabrikası olan İş adamı Güneşin kapısı her zaman Batmanlı hemşerilerine açık.

BATMANLI HEMŞERİLERİNE YAKIN İLGİLİ
Batmanın İstanbul’da yaşayan sevilen iş adamlarından olan İş adamı Şehmus Güneş Batmanın köklü amatör takımları Yeşiltepe ve Batmanspoe’da forma giydi. Güneş İstanbul’da yüzlerce kişiye istihdam sağlayan iş adamı olurken, her zaman hemşerilerini Otelinde ağırlıyor. Batman’lıların uğrak mekanlarından olan İş adamı Şehmus Güneş’i İstanbul Beyazıt’ta bulunan Solis otelde Gazete sahibimiz Nimet Dal ve Gazete ekibi olarak ziyaret ettik. Beraberinde Batman’ın sevilen simalarından Tüpraş emeklisi Şehmus İraz’la birlikte Otel’de görüştüğümüz Güneş gazetemiz aracılığıyla hemşerilerine selam gönderdi. 
Batman’a sık sık gelerek dostlarıyla ve hemşerileriyle de her zaman bir araya gelen Şehmus Güneş’in memleket özlemi hiçbir zaman bitmiyor. İstanbul’da tam bir Batman gönüllüsü olan Şehmus Güneş’i tebrik ederken, iş yaşamında başarılar diliyoruz.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=