Lütfen bekleyin..



Müftü Erhan Yaz Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi

22 Ağustos 2021, 10:30 - Okunma: 335

Batman İl Müftüsu Turgut Erhan Yaz Kur’an Kursları kapanış programinda öğrencilerle çeşitli etkinliklerle biraraya gelerek,onlarla birebir ilgilep,yaz Kur'an kursunda aldıkları eğitim ve kazanımları hakkında sohbet etti.Camilerin,Kuran kurslarının çocuklarla şenlendiğini ve daha anlamlı hale geldiğini belirten İl Müftümüz Erhan,''Yaz kuran kursları

 milletimizin geleceğinin inşası için son derece önemlidir ve hepimizin hayatında da önemli bir yere sahiptir. Kurslarda öğrencilerimize sadece Kur'an-ı Kerim okutulmadığını, Hz. Peygamberin sünnetini, hayatını, itikadi ve ahlaki konuları, vatan, devlet ve insan sevgisini, çevre bilincini ve onları kuşatan tehlikelere karşı duyarlılık oluşturmak anlamında hayata dair birçok konuyu ele almaya çalışıyoruz ve iyiliği beraber inşa etmeye çalışıyoruz, bu yıl Yüz yüze gerçekleşen Kur’an kurslarında yavrularımızla bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yüce Allah bu hastalığı insanlığın gündeminden çıkarsın. Saadet kaynağımız Kur’an-ı Kerim'i, itikadı, ibadeti öğrenmek hepimizin öncelikli görevi.Bu gaye ile çocuklarını kurslarımıza gönderen anne ve babalara,camii görevlileri ve Kur'an kursu öğreticilerine, maddi ve manevi katkıda bulunanlara da şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=