Lütfen bekleyin..



iSTANBUL’DA CELBEK AiLESININ EĞiTiM BAŞARISI

22 Ağustos 2021, 12:46 - Okunma: 3727

Batman’ın önde gelen ve sevilen ailelerin başında gelen Celbek ailesinden Genç iş adamı Nurullah Celbek tarafından Bakırköy’de 6 yılı aşkındır hizmet veren Özel Bakırköy Açı dershaneleri ve okulları başarısıyla adından söz ettiriyor. Türkiye’de dershane sektöründe ilk 6 eğitim kurumu arasında yer alan ve bu yıl sadece 90 öğrencisine Tıp kazandıran Özel Bakırköy Açı dershanesi yüzde

 70 kazandırma başarısıyla İstanbul’da tanınan ve referansla öğrenci kaydı yapan eğitim kurumları arasında yer aldı. İstanbul Bakırköy’de Açı Dershaneleri merkez binasında gazetemizi ağırlayan Yönetim kurulu başkanı ve Kurucusu Nurullah Celbek her zaman kapılarının Batman’lı hemşerilerine açık olduğunu belirterek İstanbul’da deneyimli ve eğitim tecrübesi bulunan Öğretmen ve idareci kadrosuyla hizmet verdiklerini söyleyerek her geçen yıl başarı çıtasını yükselttiklerini ve bu durumdan oldukça memnun olduklarını söyledi. Batman’ın ileri gelen kanaat önderi ve hayırsever iş adamı Mazhar Celbek’in kardeşi olan İş adamı Nurullah Celbek İstanbul’da Batmanlı hemşerileri tarafından oldukça seviliyor.  
20 yılı aşkındır İstanbul’da iş yaşamına devam eden iş insanı Nurullah Celbek 6 yıl önce eğitim sektörüne ‘’Hedefimiz Üniversite’’ sloganıyla yola çıkarak Bakırköy Açı dershaneleri ve eğitim kurumlarını tecrübeli eğitim kadrosuyla başarıdan başarıya koşturuyor.


İstanbul’da Florya Açı VİP, Yeşilyurt Açı Koleji (Yeşilyurt Spor Kulübü İçerisinde), Bakırköy Açı Dershanesi(Üniversite Hazırlık), Bakırköy Açı Anadolu Lisesi, Bakırköy Açı TEOG Lise Hazırlık, Beşiktaş Açı Dershanesi (Üniversite Hazırlık) Ve Beşyol Açı Üniversite Hazırlık Dershanesiyle yılda 3 bini aşkın öğrenciyi üniversiteye hazırlayan eğitim kurumunda 250 tecrübeli eğitimci kadrosu bulunuyor. 
Batmanlı genç iş adamının Metropol şehri İstanbul’da eğitimde gösterdiği başarı Batmanlı hemşerilerinin göğsünü kabarttı. Gazete sahibimiz Nimet Dal başarısından dolayı Genç iş adamı Eğitimci Nurullah Celbek’i ve ekibini tebrik ederek yeni dönemde başarılara diledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=