Lütfen bekleyin..



Hamidi Ailesinden İstanbul’da görkemli düğün

22 Ağustos 2021, 12:47 - Okunma: 6228

Batman’ın önde gelen ve sevilen ailelerinden İstanbul’da Hamidi Grup yönetim kurulu başkanı ve Petrol Citiy AVM’nin en büyük ortaklarından olan iş adamı Mehmet Aydın Hamidi’nin avukat oğlu Hifzullah Hamza Hamidi İstanbul Çırağan sarayı boğazında bulunan İstanbul’un en popüler Oteli Four Seasons Hotel’de düzenlenen görkemli düğün töreniyle Batman 20-21 ve 26 dönem Batman Milletvekili

 Ataullah Hamidi’nin torunu Cumhurbaşkanlığı Kalkınma Bakanlığı Müşaviri Tarık Hamidi’nin biricik kızı Ayşegül Hamidi ile dünya evine girdi. Yoğun ilgiye sahne olan düğünde davetlileri Damadın babası İş adamı Mehmet Aydın Hamidi ile Gelinin babası Tarık Hamidi ile Hamidi ailesinin ileri gelenleri kapıda karşıladı. Boğazda kokteylle başlayan Düğün, davetlilerin karşılanmasından sonra yemekle devam etti.  Görkemli düğünde Hamidi ailesi davetlilerle yakından ilgilenirken tam kadro ev sahipliği yaptılar.


BATMAN’LILAR İSTANBUL’DA DÜĞÜNDE BULUŞTU
Hamidi Çiftinin nikah şahitliğini TBMM Batman 20-21. ve 26. Dönem Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi / İstanbul Milletvekili / TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Av. Mihrimah Belma Satır, Siirt eski Milletvekili Kudbettin Hamidi, Batman eski Milletvekili Deva Partisi Genel başkan yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Bismil’in önde gelen aşiret liderlerinden Mustafa Kemal Sinanlı,  Şeyh Murat Cengiz, Yılmaz Çakır, RTÜK üyesi İrfan Özdemir, Mehmet Danış yaptı. Beşiktaş Belediyesi görevlileri tarafından nikahın kıyılmasından sonra Hamidi çiftinin evlenme cüzdanını Akparti İstanbul Milletvekili Belma Satır vererek hayırlı olsun temennisinde bulundu.


Yoğun ilgiye sahne olan düğüne Hamidi ailesinin ileri gelenleri, Türkiye’nin dört bir yanından İstanbul, Ankara ve Batman’dan iş, Bürokrasi ve Siyaset dünyasından çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Boğaz kıyısında açık alanda ve pandemi kurallarına riayet edilerek yapılan düğün yoğun ilgiye sahne olurken, Düğüne ev sahipliği yapan Hamidi ailesi misafirleriyle yakından ilgilendiler. 


MÜKEMMEL ORGANİZASYON
Mükemmel bir organizasyona sahne olan Düğün Kuranı Kerim tilavetiyle başlarken, ardından Grup Tillo sahne alarak Hamidi ailesine özel yapılan eserleriyle büyük alkış aldılar. İlahi Gruplarınında sahne aldığı düğünde ülkenin dört bir yanından müzik grupları sahne aldı. Karadeniz, Horon, Ankara oyun havası grupları, Solistler, Türk sanat müziği, Folklor, Nusaybin Kürtçe kemençe grubu ve onlarca müzik grubunun sahne aldığı düğün dolu dolu geçerken davetliler İstanbul Boğazında unutulmaz bir gece yaşadılar. Davetlilere hazırlanan Özel yemek menüsü ikram edildi. Hamidi ailesinin düğünü Gece geç saatlere kadar devam etti.

Damat Hamza Hamidi ile Gelin Ayşegül Hamidi düğünde yoğun ilgi görürken fotoğraf çekmek için konuklar birbiriyle adeta yarıştı.
 Düğüne ev sahipliği yapan Kentin başarılı iş adamlarından ve İstanbul’da sevilen hemşerilerimizden olan Mehmet Aydın Hamidi bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan başta Batmanlı hemşerileri olmak üzere, Türkiye’nin farklı illerinden gelen dostları, iş adamları, protokol üyeleri, siyasiler ve tüm davetlilere Hamidi ailesi adına teşekkür etti. 
Batman Demokrat Haber gazetesi olarak Hifzullah Hamza Hamidi - Ayşegül Hamidi çiftini kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=