Lütfen bekleyin..



Sarıgül Batman’da teşkilatla buluştu

16 Ağustos 2021, 16:36 - Okunma: 436

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Batman'da partililerle bir araya gelerek Batman il binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, son zamanlarda meydana gelen yangın ve sel afetlerini değerlendirdi.

Sarıgül, "Ülkede sıkıntı olsun da bir siyasi parti oy kaybetsin de biz oy alalım mantığında olan bir siyasi parti değiliz" dedi.
Partilerinde delege sisteminin kaldırıldığını da konuşmasında belirten Mustafa Sarıgül  Sarıgül, "Yeni kurulan birçok partiye bakıyorum; il ve ilçe teşkilatları yok. Sadece kağıt üzerinde kongrelerini yapıyorlar. Biz 90 iş gününde canla başla teşkilatlarımızı kurduk. En demokratik kitle partisiyiz. Genel başkanı delegeler seçmeyecek, partiye kayıtlı üyeler seçecek. Eylülün ikinci haftasında tüm illerde genel başkanlık seçimleri yapılacak. Genel başkan olmak isteyenler de önümüzdeki günlerde müracaatlarını yapacaklar" diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=