Lütfen bekleyin..



Öğrencileri Batman’a davet etti

12 Ağustos 2021, 14:52 - Okunma: 649

TRT GAP radyosuna Canlı olarak katıldığı programda Batman Üniversitesi’nin imkanlarını kontenjanlarını ve vizyonunu anlatan Rektör Demir, tercihte bulunacak adayları Batman Üniversitesi’nin programlarını tercih etmeye davet etti.Öğrenci merkezli bir üniversite olduklarını ifade eden Rektör Demir, “Bizler öğrencilerimize her türlü olanağı sunmaya çalışıyoruz.

 Sadece öğretim yönünü değil, mezuniyetten sonra işe girmeleri noktasında da elimizden geleni yapıyoruz. Batman Üniversitesi olarak kamu ve özel kurumlarla protokollerle öğrencilerimizin işe alımlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede Dicle Elektrik AŞ. ile bir protokol gerçekleştirdik. Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Elektrik ve Elektronik Bölümü’nü ilk onda bitiren öğrencileri Dicle Elektrik Aş. işe alacak. Bu öğrenciler açısından bulunmaz bir fırsat. Mezun olur olmaz iş bulacak. Diğer bölüm ve programlarımız için de benzer protokoller yapmak için çaba içerisindeyiz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=