Lütfen bekleyin..



Odalar Birliği yeni yerinde

12 Ağustos 2021, 14:45 - Okunma: 738

BESOB Başkanı Mehmet Salih Kaplan Esnaf Odaları Birliği Odasının yeni yerinde hizmete başladığını açıkladı. Kaplan, konu ile ilgili yaptığı açıklama şöyle “Uzun yılardır kirada hizmet veren Esnaf Odaları Birliği başkanlığımız artık kendi yerinde ve modern binada hizmet vermeye başlamıştır. Esnafımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Atatürk Bulvarı

üzerinde bulunan Güney Plazada modern bir daire satın aldık. Odamıza kazandırdığımız modern yerin çalışma koşullarının daha iyi olduğu ve bu anlamda Üyelerimize kaliteli bir hizmetin verebilme durumu sağlanmıştır. Esnaf ve Sanatkarlarımız hizmetin en iyisine layıktır sloganıyla başlattığımız çalışmalar sonucunda, geçen dönem Esnaf ve Sanatkarlar Odamıza, modern bir yer kazandırmıştık. Bu dönemde yılardır kirada olan Esnaf Odaları Birliği Başkanlığımıza modern bir daire satın alarak esnafımıza daha iyi hizmet verecek durumuna getirdik.

Esnaf Odaları birliği olarak bundan sonraki projemizin Odalar Birliğine bağlı altı odamızın aynı çatı altında faaliyet gösterebileceği modern bir binanın Batmana kazandırmaktır. Bu projemizi de gerçekleştirmek için çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız hedefimiz bu projenin en kısa zamanda Batmana kazandırmaktır.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=