Lütfen bekleyin..



Emniyet’ten EYP operasyonu 10 Gözaltı

11 Ağustos 2021, 02:24 - Okunma: 304

Batman Emniyet Müdürlüğü, EYP tarzı patlayıcı maddelerle saldırı girişiminde bulunan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Emniyetten operasyonla ilgili yaptığı açıklama şöyle “EYP (El Yapımı Patlayıcı) tarzı patlayıcı maddelerle saldırı girişiminde bulunan şahıslara yönelik İl Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalarda şüpheli şahısların

kimlik tespitleri yapılmış, 05.08.2021 tarihinde 10 (On) şahsın yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir. Operasyon neticesinde şahısların tamamı yakalanmış, ayrıca şahısların ikametlerinde (1) adet pompalı tüfek, (1) adet tabanca, bir miktar uyuşturucu malzeme ve suç unsuru olan dijital materyaller ele geçirilmiştir. Yürütülen geniş çaplı Adli Tahkikat neticesinde 6 şahıs Tutuklanmış, Batman M Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir. Batman Emniyet Müdürlüğümüz olarak ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden her türlü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi, engellenmesi ve önlenmesine yönelik mücadelemiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tüm kararlılıkla devam edecektir.” 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=