Lütfen bekleyin..



20 Bin Tonluk yeni su deposu devreye alındı

11 Ağustos 2021, 02:05 - Okunma: 370

Batman’ın başarılı mütahitlerinden Karadağ grup yetkili Faik Nasıroğlu tarafından 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak Belediyeye teslim edilen 20 bin tonluk su deposunun açılışı yapıldı. 20 bin tonluk içme suyu deposunun devreye alınması için ilk düğmeye basılırken açılışa Vali Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan, Karadağ Grup yetkilisi Faik Nasıroğlu, belediye birim müdürleri

ve kalabalık bir topluluk katıldı. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, 20 bin ton kapasiteli içme suyu deposunun hizmete girmesi için düğmeye basarken mütahit firms yetkili Faik Kardağ ve ekibini tebrik etti. 

KARADAĞ GRUPTAN BİR BAŞARI DAHA 

Batman'ın toplam içme suyu depolama kapasitesinin 23 bin metreküp olduğunu ve buna ilave olarak 20 bin metreküplük içme suyu deposu yaparak kapasiteyi yaklaşık iki katına çıkardıklarını belirten Vali Şahin açılışta yaptığı konuşmada 

“Özellikle yaz aylarında fazla kullanımdan kaynaklanan tazyik düşüşü ve üst katlara suyun çıkmaması sorunlarına yeni yapılan içme suyu deposuyla çözüm bulmuş oluyoruz. Normalde 1-2 yılda bitirilebilecek bir inşaatı biz 5-6 ay gibi çok kısa bir sürede tamamladık. Bu içme suyu deposu bunlardan birisi. Aynı şekilde bizim şehrimizin çok büyük miktarda asbest boru problemi var. 130 kilometre asbestli boru var ve insanlarımız maalesef bu kanserojen borulardan içme suyu kullanıyor. Biz bir buçuk sene içerisinde 30 kilometre asbestli boru değiştirdik. Keşke bizden önceki yönetimler de ucuz popülizme değil de şehrin gerçek sorunlarına eğilebilselerdi bugüne bunlar çözülmüş olurdu. açıklamalarında bulundu.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=