Lütfen bekleyin..



Aranan 7 şahıs yakalandı

09 Ağustos 2021, 14:30 - Okunma: 334

Batman’da çeşitli hırsızlık suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve her yerde aranan hükümlüler polis tarafından yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri son bir ayda aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmaları kamuoyuna açıkladı. Kent genelinde polis tarafından şüpheli şahısların UYAP sorgulamasında toplamda 3 dosyadan

19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan H.I.,  toplam 11 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.A. , toplam 10 yıl23 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.İ. , 14 dosyadan 33 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası olan E.A. , 22 yıl 5 ay 15 gün kesinleşmiş cezası olan C.T,  toplam 3 dosyadan 15 yıl 5 ay kesinleşmiş cezası olan H.G. , 14 yıl 9 ay 23 gün kesinleşmiş cezası olan A.K.  tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aranan şahıslar arasında toplam 3 dosyadan 14 yıl 11 ay 5 gün kesinleşmiş cezası olan M.A. doktor raporunda hamile olması nedeniyle Cumhuriyet Savcılığınca cezası ertelendi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=