Lütfen bekleyin..



Başkan Yaşar’dan AŞI olun çağrısı

08 Ağustos 2021, 14:49 - Okunma: 795

Batman Şoförler Odası Başkanı Reşit Yaşar Batman’da artan Covit19 vakalarına karşı vatandaşları aşı olmaya davet etti. Batman’da sevilen ve başarılı oda başkanları arasında yer alan Başkan Yaşar bu süreci sağlıklı ve başarılı bir şekilde tamamlamak için aşılanmanın önemine dikkat çekerek şunları söyledi. “Batman örnek bir olması gerekirken, maalesef üzülerek görüyoruz ki

pandemide sayının arttığı bir il olduk. Batman Güneydoğunun güzide illerinden biri, modern ve çağdaş bir şehirdir. Başta taksici ve şoför esnafımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza çağrımızdır. Bu hastalığın daha fazla yayılmaması ve tekrar eski kapanma günlerine dönmemek için toplumun her kesimi duyarlı olmalıdır. Ticari taksi şoförlerimiz, şoför esnafımız hem kendi sağlıkları için hemde hastalığın daha fazla yaygınlaşmaması için, ölümlere sebebiyet vermemek için, esnafımızın tekrar kepenk kapatmaması ve işsiz kalmaması mağduriyet yaşamaması için lütfen bu pandemiye karşı hep beraber karşı duralım ve önem verelim. Aşılarımızı olalım, mesafeyi koruyalım temizliğe önem verelim. Maskelerimizi kullanalım. 


Esnafımız bu konuda çok duyarlı olsun. Şoför esnafımızın büyük çoğunluğu aşılandı. 2. Doz aşılarını oldular. Kalan arkadaşlarımızda 1. Doz aşılarını oldular. Bütün hemşerilerimi yaşları dolan herkesimi AŞI olmaya davet ediyorum. Mutlaka aşı olsunlar.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=