Lütfen bekleyin..



Başkan Çetin’den Minik Sporculara Forma Jesti

05 Ağustos 2021, 18:27 - Okunma: 497

MHP Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed A. Çetin, 19 Mayıs’lı gençlerin forma talebine sessiz kalmadı.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezinin birlikte açtığı futbol kursuna gelen minik sporculara forma hediye ettikten sonra kendilerini ziyaret eden MHP Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed Arif Çetin imkânları dâhilinde desteklerinin süreceğini söyledi.

“Bu çocuklar bizim geleceğimiz ve onlara sahip çıkmak zorundayız.” diyen MHP Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed A. Çetin; “Yarınımızı ve geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize ve çocuklarımıza verdiğimiz değeri kendilerine hissettirmek için bugün burada onların sevinçlerine ortak olduk. Bu çocuklar bizim geleceğimiz ve yarınlarımızdır. Belki de bu çocuklarımızdan ilerde çok iyi milli sporcular çıkacaktır. Bizlerin göğsünü kabartıp, Batman’ın gururu olacaklarıdır. Bir abileri olarak her zaman onların yanında olacağım” diye konuştu. Sporcularına yaptıkları jestten dolayı MHP Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed A. Çetin’e 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kulübünün 72 sırt numaralı formasını hediye eden Antrenör Ekrem Ergül, Faysal Tunçay ve Sabahattin Alkan, kendisine sporcuları adına teşekkür ettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet
1143 gün önce
Milletvekili olacak adamsın Başkan. babacanlığını duymayan yok. büyüklere saygın küçüklere sevgin , Allahım her daim sizin gibi insanları varetsin korusun Allah razı olsun . ????????????????????????
Ahmet Çelik
1143 gün önce
Milletvekili olacak adamsın Başkan. babacanlığını duymayan yok. büyüklere saygın küçüklere sevgin , Allahım her daim sizin gibi insanları varetsin korusun Allah razı olsun . ????????????????????????
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=