Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR, Vali Şahin’le şehrin sorunlarını görüştü

03 Ağustos 2021, 16:35 - Okunma: 559

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Batman Valisi Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Şahin, şehrin sorunları, halktan kendilerine gelen şikayet ve talepleri Vali Hulusi Şahin’e iletti. Ziyarette HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Serkan Ramanlı da hazır bulundu.HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, ziyarette Kozluk ilçesine bağlı

köylerin su sıkıntısı, bariyersiz ve tehlike oluşturan köy yolları, altyapı çalışmalarından kaynaklanan sıkıntılar, yüksek kira artışı, çevreye rahatsızlık veren havai fişek sıkıntısı ve benzeri konular ile halkın taleplerini dile getirdiğini belirtti.
Kentin en büyük sorunlarından bir tanesinin de altyapı çalışmalarının oluşturduğu sıkıntılar olduğunu vurgulayan Şahin, “Batman merkezde altyapı çalışmalarından kaynaklanan ciddi sorunlar var. Bunu Sayın Valimizle paylaştık. Bu çalışmalar bitene kadar gerekirse 24 saat vardiyalı şekilde çalışma yürütülmeli ki, halk yaşadığı sıkıntılardan kurtulsun. Bu konuda halkımızın taleplerini Vali Bey’e sunduk. Kendileri de çalışmaların erken bitirilmesi noktasında müteahhitlere talimat verdiğini belirttiler.” ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=