Lütfen bekleyin..



Kent Bilgi Sistemi tanıtıldı

29 Temmuz 2021, 15:25 - Okunma: 361

Batman Belediyesi, E-Belediye, E-Plan, Kent Bilgi Sistemi ve Numarataj Lansmanını yaptı.Batman Belediyesi hizmete sunduğu Kent Bilgi sistemi Lansmanı, Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin'in katılımıyla yapıldı. Başkan Vekili Hulusi Şahin, “Belediyemizin vatandaşlarımıza direk dokunan en önemli hizmetlerinde olan Numarataj

hizmetleri ve bunun alt yapısını oluşturduğu pek çok hizmetlerin sunumunu yaptık. Buna benzer vatandaşlarımıza dokunan pek çok hizmetimizin önümüzdeki günlerde lansmanını yapacağız. Çok az ilde uygulanan birtakım akıllı sistemleri adres sistemi içerisine monte eden yeni, gelişmiş bir mekanizmayı şehrimize kazandırıyoruz. Bunun içerisinde vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak pek çok unsur var. Ayrıca belediyenin hizmetlerinde de kolaylık sağlayacak çok önemli detaylar bulunuyor” dedi. Kapı numaratajları üzerindeki karekod’dan en yakın toplanma alanı, en yakın eczane, en yakın hastane ve belediyeden alınabilecek hizmetlerle ilgili bilgiye ulaşılabileceği belirtildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=