Lütfen bekleyin..



Rektör Demir: “amacımız nitelikli eğitim”

26 Temmuz 2021, 16:23 - Okunma: 336

Bilimsel gelişmeleri yakından takip eden Batman Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve Şırnak Üniversitesi ile birlikte Merkezi Araştırma Laboratuvarları İş Birliği Protokolüne imza attı.Protokol ile Batman Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve Şırnak Üniversitesi arasında

yapılacak olan Ar-Ge, bilimsel ve teknik çalışmalarda kullanılan analizlerin gerçekleştirilmesinde karşılıklı hizmet alımı, iş birliği ve ortak girişimler ile ilgili esas ve usullerin belirlenmesi amaçlanıyor.
Batman Üniversitesinin akademik birim sayılarını artırarak nitelikli eğitim imkanı sunmak adına durmadan çalıştıklarını belirten Prof. Dr. İdris Demir, imzalanan protokol ile birlikte laboratuvar olanaklarının artırıldığını bunun da önemli çalışmaları beraberinde getireceğini söyledi. 2024 yılına kadar analiz, Ar-Ge, bilimsel ve teknik çalışmalara ait tüm işlemlerin akademisyenler tarafından gerçekleştirilebileceğini anlatan Rektör Demir, talep olması durumunda bu sürenin uzatılabileceğini kaydetti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=