Lütfen bekleyin..



4. etap Ahmet Arif Bulvarında ağaçlar kurudu

18 Temmuz 2021, 21:24 - Okunma: 415

Batman Belediyesi tarafından Ahmet Arif Bulvarında 4 ay önce başlatılan 4. Etap vizyon çalışmasında orta refüjlerde bulunan ağaçlar köklerinin dışarıda bırakılması ve yeterli sulama yapılmaması nedeniyle kurumaya yüz tuttu.Her biri 20 30 yıllık olan ağaçların bir çoğunun kuruduğu gözlerden kaçmazken diğerlerinin de kurumuyla karşı karşı oldukları ifade edildi.

Ahmet Arif Bulvarında Belediyenin 4. Etap çalışmasını yapan yüklenici firmanın dikkatsizliği ve ağaçların düzenli sulanmaması nedeniyle her biri 20- 30 yıllık olan ağaçların bir çoğu kurudu. Mahalle sakinleri duruma tepki göstererek yaklaşık 30 ağacın kurumayla karşı karşı olduğunu ve bir çoğunun ise kuruduğunu ifade ettiler. 
Cadde’den fotoğraf gönderen mahalle sakinleri bir yandan çalışma yapılırken, diğer yandan var olan ağaçlara da sahip çıkılmasını isteyerek günlerdir açıkta bırakılan ağaç kökleri nedeniyle kuruduklarını belirterek önlem alınmasını istediler.

4. Etap çalışmasının hızlandırılmasını isteyen vatandaşlar mahallede devam eden altyapı ve caddedeki çalışmadan kaynaklı tozdan nefes almakta zorluk çektiklerini belirttiler.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=