Lütfen bekleyin..



MHP 251 15 TEMMUZ DARBE ŞEHİDİNİ UNUTMADI

16 Temmuz 2021, 20:15 - Okunma: 262

MHP Batman İl ve Merkez ilçe Başkanlığı, 15 Temmuz 2016 yılında Darbeye karşı destan yazan ve şehit olan 251 Şehidin fotoğrafını tişörtlere basarak, şehir turu attı.Kültür Mahallesinde bulunan Ahmet Güneştekin Kültür Merkezinde başlayan yürüyüş Atatürk Parkında son buldu. Mehter takımıyla birlikte yürüyen MHP teşkilatları ve batmanlı gençler yürüyüş boyunca Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez,

 Vatan sana canım feda, Devlete uzanan eller kırılsın ve buna benzer bir çok slogan attılar.

MHP TAM KADRO ALANDAYDI

MHP İl, Merkez ilçe, ilçe, belde, gençlik ve kadın kollarıyla tam kadro 15 Temmuz Anma etkinliklerinin yapıldığı Atatürk parkında tam kadro hazır bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten MHP İl Başkanı Kerem Demir ; "Biliyorsunuz ki bugün her yönüyle çok anlamlı bir gün. Milletimiz tam beş yıl önce bugün doğrudan milleti ve millettin iradesini hedef alan hain darbe girişimi ile karşı karşıya kalmıştır. Allah'a hamd olsun ki milletimizin kanıyla yoğrulmuş bu toprakları FETÖ terör örgütüne ve taşeronu oldukları emperyalist odaklara teslim etmedik. Dedi .

MHP Merkez İlçe Başkanı Muhammed Arif Çetin ise ; “15 Temmuz darbe girişimine direnen 251 şehidimizi ve 2 bin 734 kişi gazimizi unutmadık hiçbir zaman unutmayacagız. Bugün bütün teşkilatlarımızla 5 yıl önce bugün gibi ilk gün olduğu gibi yine sabaha kadar meydanlardaki yerimizi aldık ve almaya da devam edeceğiz. Fetö bir terör örgütüdür. Emperyalizmin taşronluğunu yapıp milli iradeye darbe vurmaya kalkmıştır , ancak milletimizin feraset ve basireti karşısında hamdolsun ki başarısız olmuşlardır. O ruh o iman hala gördüğünüz gibi gençlerimizde hamdolsun ki yaşamaya devam edecektir. Allah birlikteliğimizi daim eylesin.” diye konuştular.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=