Lütfen bekleyin..



15 Temmuz Hain FETÖ darbe girişimi Unutulmadı!

15 Temmuz 2021, 16:26 - Okunma: 497

5 yıl önce demokratik yönetime yönelik eli kanlı Terör örgütü FETÖ tarafından yapılmak istenen hain darbe girişiminin yıldönümünde Batman’da da çeşitli etkinlikler yapıldı. Ülkemize siyasi ve ekonomik olarak büyük bir zarar veren Fetö darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle kentte düzenlenen etkinliklerde sert bir şekilde kınandı. mevlid 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 5. yıldönümü münasebetiyle Batman’da Şehitler için Mevlidi Şerif okutuldu.

İkindi namazı öncesi şehitlerin ruhu için merkez Kudret Cami’nde Mevlid-i Şerif okunup dua edildi. Programa Vali Hulusi Şahin ve Kurum Müdürleride katıldı.İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından şehitlerin ruhuna dualar okundu. 

Kudret Camiinde Mevlidi şerif okutulduktan sonra dualar okunarak 15 Temmuz etkinliklerinde Bozooğulları mezarlığında bulunan Şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek karanfiller bırakılarak dualar edildi, Kuranı Kerim okundu. 

BATMAN’DA YOĞUN ETKİNLİK

Akşam saatlerinde Batman Üniversitesi kampüsünde açılan 15 Temmuz’u anlamak konulu fotoğraf sergisinin ardından Akşam saatlerinde Atatürk parkında düzenlenen etkinliklere geçildi. Programa Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra Akpartili yöneticiler, protokol üyeleri ve kamu kuruluş temsilcileride katıldı.Gecede sanatçılar sahne alırken, protokol üyeleri tarafından çeşitli konuşmalar yapıldı. Etkinlikler gece geç saatlere kadar sürdü. 15 temmuz etkinliklerine vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=