Lütfen bekleyin..



Kaplan'dan yerel esnaftan alışveriş yapın çağrısı

14 Temmuz 2021, 19:28 - Okunma: 343

BESOB Başkanı Mehmet Salih Kaplan Kurban Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladıKaplan mesajında “Yaklaşık bir buçuk yıldır yaşanan pandemi sürecinde başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak özere toplumun tamamını, sağlık, ekonomik ve sosyal yaşam açısından olumsuz bir şekilde etkilemektedir. Bütün Dünyada olduğu gibi

 bizim ülkemiz dede Covid-19 salgınından dolayı yaşanan sıkıntıların gölgesinde kurban bayımına girmekteyiz. Bu süreçte yaşanan zorlukları aşabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzü geliştirip, birbirimize destek olmalıyız. Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan bütün kamusal tedbirlerden ekonomik anlamında olumsuz bir şekilde etkilenen esnaf ve sanatkarlarımıza sahip çıkmalıyız. Batman halkı olarak alışverişimizi yerel esnafımızdan yaparak bu zorlu süreçte esnafımıza destek vermeliyiz, Halkımızın bu konuda duyarlılık göstereceğini inanıyor ve bu duygularla halkımızın Kurban Bayramı'nı tebrik eder, sağlıklı, ve huzurlu günler dilerim”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=