Lütfen bekleyin..



15 Temmuz Şehitleri anılacak

13 Temmuz 2021, 15:47 - Okunma: 719

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Batman’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.Batman Valiliği tarafından düzenlenecek etkinlikler kapsamında 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Program kapsamında; 15 Temmuz 2021 Perşembe saat 16.00’da ikindi namazı öncesi Kudret Cami’nde Mevlid-i

Şerif okunacak ve dua edilecek. Ardından Bozooğulları Mezarlığı’nda Şehitlerin Kabirleri ziyaret edilerek, Kuran-ı kerim okunacak ve karanfil bırakılacak. Saat 18:00’de Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünde “15 Temmuz’u Anlamak” konulu fotoğraf Sergisi düzenlenecek, Akşam saatlerine kadar devam edecek etkinlikler kapsamında Saat 20:30’da Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı ( TÜGŞAV ) tarafından Atatürk Parkında lokma dağıtımı ardından Çeşitli sanatçılar yer alacağı vew protokol konuşmalarının yapılacağı anma programı  gerçekleştirilecek, Programa tüm Batman halkı davet edildi. 

++++++++++++++++

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=