Lütfen bekleyin..



Sağlık çalışanlarına saldırı tepki topladı

13 Temmuz 2021, 15:43 - Okunma: 518

İlimiz Cudi mahallesinde Ambulansla hasta almaya giden sağlık çalışanlarına, hasta yakınları tarafından saldırı yapılması büyük tepki çekti. Olayda 2 sağlık çalışanı yaralandı. Görevini yapmaya çalışan sağlıkçılara yönelik saldırı girişiminde 15 kişi yer alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olay yerine giden polis ekipleri, saldırıya karıştıkları tespit edilen Suriye uyruklu çok sayıda kişiyi

gözaltına aldı. 
‘YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ’
Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız “Sağlık konusunda hassas olduğumu bu günlerde gece gündüz demeden çalışan sağlıkçılarımıza Suriye uyruklu şahısların saldırısına uğrayan sağlık çalışanlarının yanındayız.Halkın sağlığı için mücadele eden kardeşlerimize saldıranların kar kalmamalı inşallah savcılarımız gereğini yapar.Saadet Partisi olarak bu konunun takipçisi olacağız ve halkımızdan isteğimiz sağlıkçılarımıza karşı biraz daha anlayışlı olmaları istiyoruz”
SAĞLIK-SEN’DEN TEPKİ
Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Maruf Yalçın, dün Batman’da ikinci refakatçiyi kabul etmediklerinden dolayı hasta yakınları tarafından biri kadın 3 sağlık görevlisinin sözlü ve fiziki saldırıya uğramasına tepki gösterdi. Yaptığı yazılı açıklamada Yalçın, sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanların acil haller dışında sağlık hizmetinden yararlandırılmamasını istedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=