Lütfen bekleyin..



“Kurumlar yerel basının aboneliklerini iptal etmesin”

12 Temmuz 2021, 15:57 - Okunma: 923

Hüdapar Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz beraberinde yönetim kurulu üyeleri Şahin Kaya, Mazhar Uslun ve Gençlik Kolları üyesi Muhammed Şahin’le birlikte gazetemizi ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı tasarruf genelgesiyle abonelikleri iptal edilen Yerel basının yanında oldukları mesajını verdi.Batman’da başarılı siyasetçiler arasında yer alan ve yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Merkez İlçe Başkanı Durmaz

gazete sahibimiz Nimet Dal’la görüşerek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

“YEREL BASININ YANINDAYIZ”

Alınan kararla zor duruma düşecek yerel basının her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Durmaz yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanlığı tarafından çıkarılan tasarruf tedbirlerinden yerel basında çok etkilendi. Bizler yerel basınımızın yanındayız. Bunun içinde yerel basınımızı ziyaret edeceğiz. Basının var olan sorunlarının çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağız. Eğer tasarruflara gidilecekse yerel basından ne isteniyor.

Atılacak adımlar yerel basını incitmeyecek adımlar olmalıdır. Bu tedbirler zor durumda olan yerel basını kapsamayacak şekilde olmalıdır. Kurumlar yerel basının aboneliklerini iptal etmesin. Bu çağrıda bulunuyoruz. Yerel basın şehrin kalbidir. Yerel basın desteklenmezse halk ve kurumlar gerçek ve doğru habere ulaşmayabilir. Batman’daki yerel basınımızın çok kıymetli olduğunu düşünüyoruz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=