Lütfen bekleyin..



Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinde kongre ve ödül gecesi

12 Temmuz 2021, 15:10 - Okunma: 578

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin 22'nci olağan genel kongresinde 2 dönemdir Başkanlık görevini başarıyla yürüten Veysi İpek görevini meslektaşı Mücahit Ceylan’a devr ederken, gazete sahibimiz Nimet Dal yeni yönetimde denetleme kurulu başkanlığına getirildi.GGC ödül gecesine Kamu Görevlileri Etik Kurulu üyesi Kutbettin Arzu, Diyarbakır milletvekili Oya Eronat, Diyarbakır Valisi Münir

Karaloğlu, eski bakanlar, Bölge gazetecileri, yerli ve yabancı gazeteciler, Gazete sahibimiz Nimet Dal ve Gazeteci yazar Nizamettin İzgi, Aytekin Dal, Ercan Arslan ve Bulut Kutlu’da  katıldı. Ödül gecesinde ise Batman Medya gazetesi sahibi Ercan Arslan yılın sayfa tasarımı ödülünü aldı. 
TEK LİSTEYLE SEÇİME GİDİLDİ
Tek listeyle girilen seçimde GGC başkanlığına Mehmet Mücahit Ceylan seçilirken, yönetim kuruluna ise Hüseyin Kaçar, A.Kerim Kantarcıoğlu, Ahmet Ün, Ahmet Yukuş, Mücahit Yolcu, Mehdi Mutlu, Engin Dalgıç, Salih Siyah. Denetleme kurulu başkanlığına ise Gazete sahibimiz Nimet Dal, Abbas Yılmaz ve Burak Dündar.seçildi.1993 yılından bu yana gazetecilik mesleğinde yer alan Ceylan 7 yıl AP ajansında ve Diyarbakır’daki televizyon ve gazetelerde genel yayın yönetmenliği görevini yaparken halen DHA’da görevini sürdürüyor.


“CEMİYETİMİZİ DAHA GÜÇLÜ HALE GETİRECEĞİZ”
Kongrede bir konuşma yapan GGC'nin yeni başkanı Mehmet Mücahit Ceylan, yeni bir dönemin kapısını aradıklarını belirterek güçlü cemiyet vurgusu yaptı. Ceylan “Türkiye’nin en köklü cemiyetlerinden biri olan cemiyetimizi, daha güçlü kılabilmek için yola çıktık. Basının, çok sesli olduğu önemli bir coğrafyanın odağındayız. Ayrıştıran, ötekileştiren, yok sayan değil, kutuplaştırmayı ortadan kaldıran, üyeleri ortak paydalar etrafında buluşturabilen, çoğulculuğu esas alan ve uzlaşmacı bir yapısı olan cemiyetler, güçlü cemiyet olabilir. Ben ve arkadaşlarım, buna öncülük etmek için inanarak yola çıktık." dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=