Lütfen bekleyin..



Batman Ticaret Borsası ve Ziraat Odasından Rektör Demir'e Ziyaret

09 Temmuz 2021, 14:51 - Okunma: 618

Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif GÜNEŞ ve Batman Ziraat Odası Başkanı Nizamettin AYDİŞ Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris DEMİR’i ziyaret etti. Başkan GÜNEŞ ve Ziraat Odası Başkanı Aydiş Batman Üniversitesi’ne Rektör olarak atandıktan sonra kısa zamanda yaptığı işlerle adından söz ettiren hemşerimiz Sayın Prof. Dr. İdris DEMİR’i tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Güneş "Diş Hekimliği Fakültesi’nin ve Sağlık bilimleri Fakültesi’nin Batman Üniversitesi bölümlerine eklenmesi son derece önemli bir gelişmedir. Umuyorum bu iki bölüm Tıp fakültesinin habercisi olarak değerlendiriyoruz. Tarım kenti olan Batman için Üniversitemiz ayrıca Ziraat fakültesinin kurulması ile ilgili girişimlerin hızlanmasını talep ettik. 28 Haziran–5 Temmuz 2021 tarihleri arasında düzenlenen "Batman Vizyon-2030 Arama Konferansı" ile12 başlık altında Batman’ın gelişiminde rol alan tüm paydaşlar, bir araya gelerek mevcut durum analizini yaptık ileriki süreçlerde konferansın devamı yönünde olumlu görüşlerimizi ilettik."dedi.

Batman Ticaret Borsası olarak bizde “Tarım ve Hayvancılık” grubunda yer alarak ilgili sorunlar değinip bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerini dile getirdik. Ayrıca çok faydalı geçen Arama Konferansı’nın bu aşamadan sonra da etkin çalışması için bir komisyon kurulmasını ve çalışmaların bu komisyon üzerinden devam etmesini talep ettik. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=