Lütfen bekleyin..



2. OSB Raman Dağı eteklerine kuruluyor

09 Temmuz 2021, 04:46 - Okunma: 407

Batman'a kazandırılacak 2. Organize Sanayi Bölgesinin (OSB), Valimiz Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıda, Raman Dağı eteklerindeki Yolveren Köyü mevkiinde kurulması kararlaştırıldı. Hızla gelişen ilimizde; üretim ve ihracata dayalı kalkınmayı sağlamak, teknolojik gelişmelere ayak uydurmak ve istihdam oluşturmak amacıyla Organize Sanayi Bölgelerinin varlığına büyük önem veren Vali

Şahin, bölgemize yeni yatırımcılar çekebilmek amacıyla 2. Organize Sanayi Bölgesini kurmak için yürüttüğü hummalı çalışmalar sonuç vermeye başladı.  
2. OSB MÜJDESİ
Valilik toplantı salonunda yapılan Batman 2. OSB Yer Seçim Komisyon Toplantısında yapılan değerlendirmelerin ardından, 2. OSB’nin İlimiz Merkez Yolveren köyü mevkiinde kurulması kararlaştırılarak imza altına alındı. Toplantıda bir konuşma yapan Valimiz, mevcut OSB’nin yüzde yüzlük bir doluluk oranına ulaştığını ve genişleme imkânının bulunmadığını belirterek, 2. OSB’ye acilen ihtiyaç olduğunu ve kamulaştırma sorununun olmadığı en uygun yerin de Merkez Yolveren köyü mevkii olduğunu ifade etti. Toplantıya; ilgili kamu kurum yöneticileri ve uzmanları ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknik Heyeti katıldı. 
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=