Lütfen bekleyin..



Kick Boksta İslam Ucan Dünya Şampiyonasında

06 Temmuz 2021, 14:38 - Okunma: 440

Batmanımızın medarıiftiharı genç sporcu alikan aşiretinden 21 yaşındaki İslam Ucan Antalya'da düzenlenen "6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boksta büyük başarı elde ederek Avrupa Şampiyonu oldu.Şırnak’ta yapılan Kick Boks Türkiye Milli Takım seçmesinde 2 bin 100 sporcu arasından birinci olan İslam Ucan, İtalya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına Milli sporcu olarak katılmayada hak kazandı.

Büyük başarısı ardından konuşan Batman Belediyesi Milli Takım Sporcusu İslam Ucan: “Başarımdan dolayı çok mutluyum. Çok çalıştım, çok emek verdim. Bundan sonra da Allah’ın izniyle çalışmaya ve daha büyük başarılar elde etmeye devam edeceğim”dedi. 
Batman demokrat haber ailesi olarak Spora ve sporculara verdiği destekten dolayı başta sayın Cumhurbaşkanımıza Batman valiliğine, Batman belediyesine Gençlik spor il müdürlüğüne şükranlarımızı sunuyoruz.


Batman Demokrat Haber olarak tüm dünyaya ülkemizi başarıyla temsil edeceğine inandığımız genç sporcumuza başarılar diliyoruz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=