Lütfen bekleyin..



Batman Emniyetinden Uyuşturucu operasyonu

05 Temmuz 2021, 13:33 - Okunma: 495

Hakkâri ve Diyarbakır’dan Batman’a uyuşturucu madde sevkiyatı bilgisine ulaşan polis, Batman’da durdurulan iki ayrı araçta uyuşturucu madde ele geçirdi. atman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Batman’a iki ayrı araç ile Hakkâri ve Diyarbakır’dan yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği

 yönündeki bilgiler üzerine harekete geçerek iki aracı tespit etti. Durdurulan iki yarı araçta yapılan aramalarda 3 kilo 50 gram metamfetamin 574 gram toz esrar ele geçirildi.  Konu ile ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1’i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken 1 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
KIRAÇ ‘ÇOCUKLARIMIZA BİRLİKTE SAHİP ÇIKMAYA KARARLIYIZ’
Operasyonla ilgili bilgi veren Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç “Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden,  çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden, nakleden veya bu suça her ne sebeple olursa olsun iştirak eden şüphelilerle mücadelemiz devam edecektir. “En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi kapsamında Annelerimizi ve anne adaylarımızı bilgilendirerek, çocuklarımıza birlikte sahip çıkmaya kararlıyız”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=