Lütfen bekleyin..



Müftü Erhan, ilçe müftüleriyle biraraya geldi

30 Haziran 2021, 16:05 - Okunma: 257

Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Batman’ın Sason ilçesinde ilçe müftüleri ile bir araya geldi.İl Müftüsü Turgut Erhan, Türkiye Diyanet Vakfı 2021 yılı vekaletle Kurban Kesim organizasyonu ve 5 Temmuz’da başlayacak olan Yaz Kur’an Kursları başta olmak üzere, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, yeni gelişmeleri

 değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, Kur’an Kurslarına rehberlik etmek, verimliliği artırmak ve eğitim-öğretim faaliyetlerini bizzat yerinde görmek amacıyla ilçe Müftüleri ile Sason ilçesinde biraraya geldi.
Toplantıda, yürütülen din hizmetleri ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 


‘BİRLİKTE İYİLİĞİ YAYABİLMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ’
Yapılan hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı başta ilçe müftüleri olmak üzere tüm din görevlilerini tebrik eden İl Müftü Erhan, “Birlikte daha güçlü olacağız, birlikte iyiliği yayabilmek için gece gündüz çalışacağız. Biz bu toplumun gören gözü, tutan eli yürüyen ayağıyız, Allah hayırlı hizmetlerde cümlemizi muvaffak eylesin” dedi. Toplantıda ayrıca Vekâletle Kurban Kesim Organizasyonu’nun önemine değinen İl Müftüsü Erhan, “Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla mazlum ve muhtaç insanların yüzünü güldürmek ve bir nebze de olsa onların da bayramı yaşamalarına katkıda bulunmak için yardım sever halkımızın kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedeflemektedir. Her yıl yurt içinde ve yurt dışında artarak devam eden Vekâlet Yoluyla Kurban Kesimi yeryüzündeki bütün mazlumların umudu olmuştur. "Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız; dünyanın her yerine dil, din, ırk, mezhep, meşrep, farkı gözetmeksizin yardım elini hep uzatmıştır. Bizlerde Batman ve İlçe Müftülükleri olarak elimizden geleni yapacağız inşallah” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=