Lütfen bekleyin..



Açık oto pazarı bu hafta açılıyor

27 Haziran 2021, 17:00 - Okunma: 503

Batman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fuar Alanı, Açık Oto Pazarı, Kamyon ve Tır Garajı, 4 Temmuz 2021 Pazar günü hizmete açılıyor. Vali Hulusi Şahin’in talimatıyla kurulan açık oto pazarı önümüzdeki hafta açılıyor. Batman’da ilk kez kurulacak olan Pazarla vatandaşların araç satışı daha rahat bir şekilde yapılacak. Daha önce vatandaşlar çevre illere kurulan

 Oto pazarlarına gitmek zorunda kalıyordu. 
AÇIK OTO PAZARI FAALİEYETE BAŞLIYOR
Belediye tarafından, Pazar günleri açık oto pazarı, fuar zamanlarında fuar alanı ve diğer boş günlerde ise kamyon ve tır garajı olarak hizmet verecek 70 dönümlük alanın çalışmalarını tamamladı. 4 Temmuz Pazar günü hizmete açılacak olan Batman Belediyesi Açık Oto Pazarı’nda dileyen vatandaşlar araç başı 10 TL giriş ücreti ödeyerek oto pazarında aracının alım ve satımını rahatlıkla gerçekleştirebilecek. Kamyon ve tırların güvenli bir şekilde park edebilecekleri alanda şehirlerarası yolculuk yapan ağır tonajlı araçlar da bu hizmetten faydalanabilecek. Ayrıca Batman’da gerçekleştirilecek olan fuarlar için gerekli alt yapı hazırlıklarının tamamlandığı alan etkinliklere de hizmet verecek.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=