Lütfen bekleyin..



Muzaffer Bağ’ın Batmanlılara selamı var

27 Haziran 2021, 17:46 - Okunma: 968

Batmanlılar tarafından sevilen İş insanı ve siyasetçi sayın Muzaffer Bağ ın Batmalı hemşerilerine selamları var.Batman’ın sevilen iş adamlığının yanında bir dönem siyasettede başarıyla adından söz ettiren halkla her zaman sıcak diyaloğu olan Batman’lı iş adamı Muzaffer Bağ İstanbul’da çalışmalarına devam ediyor. Gazetemiz aracılığıyla tüm Batmanlı hemşerilerine selamlarını ileten ve İstanbul’da her zaman

 Batmanlı hemşerilerinin yanında olduğunu belirten Bağ bir ayağının İstanbul’da diğer ayağının Batman’da olduğunu belirterek her zaman Batman’ı yakından takip ettiğini belirtti.   
BATMAN’A ÖNEMLİ HİZMETLERİ OLDU
Uzlaşmacı tavrı, sorunlara duyarlı, güler yüzü ve çözüm üreten bir kişiliğiyle Batman siyasetinde ve iş camiasında unutulmayan isimler arasında yer alan Muzaffer Bağ Batman’dan ayrı olmasına rağmen kentin sorunlarına halen duyarlı bir isim olarak karşımıza çıkıyor.   
Batman’da AVM sektörünün öncüleri arasında yer alan Grosmar’ı kuran ve ardından merhum iş adamı Ahmet Dinç’le birlikte Worldmar’ı Batman’a kazandıran İş adamı Muzaffer Bağ Geçmişte Ak parti il başkanlığı döneminde de işten çıkarılan 480 TPAO geçici işçilerinin kadroya geçirilmesinde ve tekrar işlerine dönmesinde büyük bir emek ve çabası olmuştu.

Tüpraş Batman rafinerisinin Özelleştirme sürecinde ve öncesinde kapatılmak istenmesine karşıda büyük bir mücadele ve çabası olan Bağ Tekel işçilerinin sorunlarının çözülmesinde yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer aldı. 
Ak partinin kurucuları arasında yer alan Muzaffer Bağ 2001 yılından beri bu camianın içinde yer aldı.  Ak parti’de değişi kademelerde yer aldıktan sonra Ak parti Batman İl başkanı olarak görev yapmıştı.
Muzaffer Bağ son mahalli seçimlerde İstanbul/Başakşehir’de Belediye Başkanlığı seçiminde aday adaylığı Sürecinde hemşerilerimiz kendisine yönelik büyük bir ilgi ve teveccüh gösterdiler .
İl Başkanı olarak görev yaptığı dönemde Ak partinin Batman’da en güçlü olduğu dönem olurken, Bağ’ın Batman’da farklı görüşteki siyasilerin bir araya gelmesi ve kentin selameti için verdiği çaba takdirle karşılanıyordu.  
Ak parti camiasında ve üst düzey bürokraside sevilen isimler arasında yer alan Muzaffer Bağ hem iş hem de siyasi anlamda hizmetlerine İstanbul’da devam ediyor. Batman dışında İstanbul’da yaşayan Batmanlı hemşerilerimizle yakın diyalogu olan Muzaffer Bağ İstanbul’da siyasi ve toplumsal konularda desteğini esirgemezken, üst düzet bürokrasiyle de her zaman iç içe bulunuyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Şeyhmus
1183 gün önce
Benim Diyarbakır’da tekstil işini kurmama yardımcı oldunuz Allah razı olsun Muzaffer başkanım
Şeyhmus
1183 gün önce
Benim Diyarbakır’da tekstil işini kurmama yardımcı oldunuz Allah razı olsun Muzaffer başkanım
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=