Lütfen bekleyin..



Sevilen turizmci Çimen Kasr-ı Nahroz otel genel müdürlüğüne getirildi

25 Haziran 2021, 13:47 - Okunma: 1804

Batman’da daha önceden Atlıhan Otel’de Genel Müdürlük görevinin yanı sıra Turizm kenti Antalya’da bir çok yıldızlı Otel’de Genel Müdürlük yapan hemşehrimiz Abdullah Çimen Tarih kenti Midyat’ta Kasr-ı Nahroz Otelin Genel Müdürü olarak göreve başladı.Batman’da görev yaptığı dönemde Turizm ve Otelcilik alanında yaptığı başarılı çalışmalar ve Tur operatörlerinin ilimize gelmesi ve

Batman’ın tanıtımına önemli katkıları olan Hemşehrimiz Çimen Midyat’ta önemli bir konsepte sahip Otel’de göreve başlamanın gururunu yaşadığını belirterek tüm hemşehrilerini Otel’e davet etti. 
Midyat Kasr-ı Nahroz Otel Genel Müdürü Abdullah Çimen yaptığı açıklamada “Yine yeniden tercihimizi mezra bota dedik. Tarih kenti Mardin Midyatta Kasr-ı Nahroz Otelin Genel Müdürü Olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Tüm dostlarımı, şimdiye kadar desteklerini esirgemeyen acente ve tur operatörleri Rehber arkadaşlarımı kısacası yolu sevgiden geçen herkesi ağırlamaktan misafir etmekten Mutluluk duyarım. Herkesi sevgilerimle selamlıyorum ve kahve içmeye bekliyorum.”


CUMARTESİ GECESİ CANLI MÜZİK
Midyat Kasr-ı Nahroz Otel Genel Müdürü Abdullah Çimen Cumartesi günü Otel olarak Canlı Müzik performansına başladıklarını belirterek mekanlarına tüm hemşehrilerini davet etti. Çimen sevilen sanatçı SASA SRAP ın sahne alacağı gecede nezih bir ortamda misafirlerini ağırlayacaklarını belirterek “26 Haziran Cumartesi Akşamı sevilen sanatçı SASA SRAP ın Canlı Müzik Performansı Eşliğinde Keyifli bir Akşam Yemeği İçin Sizleri Otelimize Bekliyoruz.”dedi. 
Batman Demokrat Haber olarak Midyat Kasr-ı Nahroz Otel Genel Müdürü Abdullah Çimen’i tebrik eder yeni görevinde başarılar dileriz. 
MİDYAT KASR-I NAHROZ OTEL
Midyat'ta yer alan Nehroz Kasrı yüzyıllarca Nehroz (Yenigün) Ailesi’nin evi olarak kullanıldıktan sonra 2009 yılında yöresel mimari tarzı korunarak restore edilip Kasr-ı Nehroz Otel adıyla konuklarına kapılarını açmıştı. Aile bireylerinin yıllarca kullandığı birçok eşya ve aksesuarın sergilendiği kasrın mutfak olarak kullanılan odasında,Yenigün Ailesi’nin kadınları yayıkta tereyağı yaparken, şimdi torun sahibi olan o zamanın küçük çocukları avluda oyun oynarlarmış.
1600 yıllık Nehroz Kasrı, Kasr-ı Nehroz’a dönüştürülürken bu sıcak doku ve ev yaşantısının korunmasına ayrı bir özen gösterilmiş. Su ve ışık oyunları ile bambaşka bir atmosfere sahip olan havuzlu avlu, yaz günlerinde restoranın terası olarak kullanılıyor. Bölgenin otantik havasını duyumsamak, tarihin sayfalarında gezinmek isteyen misafirlerini bekliyorlar.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=