Lütfen bekleyin..



‘Bu bataklığı kurutmalıyız’

24 Haziran 2021, 19:56 - Okunma: 374

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, tüm kamu kurum, kuruluşları ve STK'ları Batman'da uyuşturucu sorununu bitirmek için harekete geçmeye çağırdı. DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Uyuşturucu ile Mücadele günü dolayısıyla yayınladığı mesajında,

"Batman'ın en öncelikli sorunlarından biri de ne yazık ki uyuşturucudur. Gençlerimiz her köşe başını zapt eden bu bataklık karşısında savunmasız durumda bulunuyor. Son dönemde kullanım yaşının hızla düştüğü uyuşturucu için acil eylem planlarının devreye alınması elzemdir. Sorunun tespiti, gençlerimizin gerekli eğitime ulaştırılabilmesi, ailelerimizin bilinçlendirilmesi ve farkındalık oluşturmak amacıyla yerel ve ulusal düzeyde çalışmaların yapılması gerekiyor. Son zamanlarda Batman’da kolluk güçlerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyonlara şahit oluyoruz. Bu konuda aile bireyleri yani ebeveynlere de büyük iş düşüyor. Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü bu çalışmaların mevcut durumunun ele alınması ve bataklığı kökten kurutmak amacıyla yeni çalışmaların başlatılması için önemli bir şanstır. DEVA Partisi olarak uyuşturucu maddelerin yasadışı üretimi, ticareti ve kullanımıyla kararlılıkla mücadele etmek amacıyla başlattığımız “Kararlı Olun, Bağımlı Olmayın” kampanyası ile bugünden itibaren uyuşturucunun, zehir tacirlerinin ve bağımlı bir neslin Batman gündeminden çıkarılması amacıyla tüm paydaşlara mücadele çağrısında bulunuyoruz.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=