Lütfen bekleyin..



Batman’da vaka oranları açıklandı

23 Haziran 2021, 15:59 - Okunma: 571

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık vaka sayısını açıkladı. En çok vaka görülen 4 il olan Kütahya, Bolu, Eskişehir ve Ağrı en riskli grup olan kırmızı kategoride yer aldı. Öte yandan Batman’da vaka ortalaması 41,59’dan 39.50’ye geriledi. Böylelikle Batman Güneydoğu’da Şırnak ve Şanlıurfa’dan sonra en iyi 3’cü il oldu.BİR HAFTADA 22 BİN AŞIDaha önce günde ortalama 600-700 aşının yapıldığı Batman’da bu alanda da rekor üstüne rekor geliyor. Geçtiğimiz hafta 16 Haziran tarihinde bir günde 3 Bin 213 kişi aşı yaptırarak rekor kırmıştı. Ancak son bir haftada ortalama günlük aşı sayısı 4 Bin’e yaklaştı. Son bir haftalık sürede 22 Bin kişi aşı yaptırırken, kentteki aşı yaptıranların sayısı da 145 Bin’i geçti.

BİR HAFTADA 22 BİN AŞI
Daha önce günde ortalama 600-700 aşının yapıldığı Batman’da bu alanda da rekor üstüne rekor geliyor. Geçtiğimiz hafta 16 Haziran tarihinde bir günde 3 Bin 213 kişi aşı yaptırarak rekor kırmıştı. Ancak son bir haftada ortalama günlük aşı sayısı 4 Bin’e yaklaştı. Son bir haftalık sürede 22 Bin kişi aşı yaptırırken, kentteki aşı yaptıranların sayısı da 145 Bin’i geçti.     

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=