Lütfen bekleyin..



Miniklerden mezuniyet coşkusu

22 Haziran 2021, 16:05 - Okunma: 936

Batman Atatürk İlkokulu, 4/B Sınıfı Öğrencileri 4 yıl boyunca yapmış olduğu etkinliklerin finalini ve mezuniyetlerini TP Beyaz Saray Yemekhanesinde döner yemeği, mezuniyet madalyası ve mezuniyet belgesi verilerek ödüllendirildiler. Öğrenciler için anlamlı olan etkinlikte, öğrenciler döner yemeğinden sonra mekandan çok keyifli bir şekilde

 ayrıldılar. Pandemi münasebetiyle yüz yüze eğitim sınıfı iki gruba ayrılmıştı. Bu etkinlik sayesinde uzun süre birbirini göremeyen öğrenciler birbirleri ile hasret gidererek hoşça bir vakit geçirdiler. 4/B Sınıf Öğretmeni Siraç Akçay, “Başarılı sınıf 4 yıl muhteşem geçtiği ve bir ekip işi olarak ortaya çıkan tablonun başarılı olmasında; kıymetli velilerimin maddi-manevi desteği ve yaptığımız çok çeşitli etkinliklerden dolayı çocukların sosyalleşme ve başarı akademilerinin olumlu yönden etkilendiği görülmüştür. Öğretmen ve öğrenci olarak 4 yıl boyunca planlı-programlı ve azimli bir şekilde çalıştık. Doğal olarak ta öğrencilerin bilgisi artıp ufku açıldı. Tüm öğrencilerimin göstermiş oldukları bu başarı ve örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyor, yolları açık, gelecekleri mutlu olsun” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=