Lütfen bekleyin..



Batman’ın gururu FERNAS

22 Haziran 2021, 16:00 - Okunma: 807

Batman’da sanayi ve üniversite işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen toplantıda Vali Hulusi Şahin, ilimizde sanayinin gelişmesinde katkı sunan Fernas yönetim kurulu üyesi İş adamı Ferhat Nasıroğlu’na plaket vererek teşekkür etti. Toplantıya; Vali Hulusi ŞAHİN, Milletvekili Ziver ÖZDEMİR, Rektörü Prof. Dr. İdris DEMİR ve çok sayıda sanayici katıldı.

FERNAS’IN BAŞARI ÖYKÜSÜ
Batman ve Türkiye’nin değişik illerinde binlerce işsiz gence ,iş, aş, istihdam sağlayan Fernas Yönetim Kurulu başkanı Muzaffer Nasıroğlu ve Ferhat Nasıroğlu kentte sevilen isimlerin başında gelirken, Batman ve hemşehrilerine verdikleri destekle her zaman vatandaşların duasını aldılar.  
Toplantıda konuşan Fernas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Nasıroğlu, Türkiye Petrollerinden aldıkları küçük ihalelerle başlayıp bugün Türkiye’nin en büyük firmaları arasında yer alan Fernas şirketler grubunun başarı öyküsünden kesitler anlatarak, sanayinin gelişmesinde teşebbüsün ve bilginin önemine vurgu yaptı. 


FERNAS VE NASIROĞLU AİLESİNE ÖVGÜ
Programda konuşan Vali Şahin Fernas ve Nasıroğlu ailesini överek şunları söyledi. “Öncelikle rotayı belirlemek gerekiyor, rotası olmayan bir gemiye hiçbir rüzgar fayda etmez. Önce inanacaksınız, istikametinizi çizeceksiniz sonrası geliyor. Yeter ki iyi niyetli olun, çalışkan olun ve doğru zamanda doğru kararlar verin.  Fernas bunun güzel bir örneğidir. Hepimizin gurur duyduğu, Türkiye’nin güzide bir firmasıdır. Müteahhit bir firma olarak iş hayatına başlayıp, sanayici bir firmaya evrilmiş, doğru zamanda doğru hamleleri yapıp, ülkemize büyük istihdam ve katma değer katan bir firma haline gelmiştir. Hepimize, hepinize iyi bir örnektir. Bunların yapılması mümkündür. Yeter ki niyetimiz halis olsun. Yeter ki doğru bilgilerle mücehhez olalım” dedi. 


KÜLLİYE İNŞATINI İNCELEDİ
Batman’da sanayi ve istihdama ciddi katkılar, Batman Üniversitesine Fakülte Binası, Eğitim Kurumları ve sağlık tesisi kazandıran Fernas yönetim kurulu üyesi İş adamı Ferhat Nasıroğlu Eesentepe’deki Külliye inşaatında da incelemelerde bulundu. Nasıroğlu çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra diğer devam eden projeleri ve yatırımları da inceledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=