Lütfen bekleyin..



İş insanı Budak dostlarını ve çalışanlarını yemekte ağırladı

21 Haziran 2021, 19:44 - Okunma: 806

Batman ve Türkiye’nin değişik illerinde yaptığı başarılı kamu inşaat çalışmalarıyla adından söz ettiren kentimizin sevilen iş insanı müteahhit Mehmet Şirin Budak hafta sonu dostlarıyla ve birlikte yol aldığı iş arkadaşı ve çalışanlarını yemekte ağırladı. Vista Butik sitesinde inşaat tamamlanırken, sitedeki daireler şık ve örnek dekorasyonla dikkat ve ilgi görüyor.

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE BAŞARILI KADRO
Batman Tilmerç mahallesinde yapımını tamamladığı Vista Butik sitesi bahçesinde müteahhit dostlarıyla ve çalışanlarıyla Yemekte bir araya gelen İş insanı Şirin Budak Site inşaatının tamamlanması nedeniyle Kurban’da kesti. Misafirleriyle yakından ilgilenen Budak İnşaat çalışmasının kazasız belasız bitmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Batman’a yönelik yatırımlarının devam edeceğini belirtti. 
İlimizde 20 yılı aşkındır başarıyla müteahhitlik yapan ve bir çok ilde Okul sağlık ocağı inşaatlarını başarıyla tamamlayarak kurumlara teslim eden Başarılı iş insanı Canozan ve Şinda İnşaat firması sahibi Mehmet Şirin Budak Batman’da iş camiasında sevilen isimler arasında. Yaptığı işleri layıkıyla ve zamanında tamamlayarak teslim eden örnek mütahitlerden olan Şirin Budak davetlerine icabet eden tüm dostlarına teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=