Lütfen bekleyin..



Petrol City AVM ünlü markaları buluşturuyor

21 Haziran 2021, 17:39 - Okunma: 6977

Batman’ın gözde yatırımlarından olan ve tamamlandığı zaman bölgenin en büyük ve modern AVM’si olacak olan Petrol City AVM’de artık son rötuşlar yapılıyor. Ülkemizde İnşaat maliyetlerinde yaşanan yüksek artışlar ve Kur’un aşırı yükselmesi ve Kovid-19 ‘un ekonomiye aşırı olumsuz etkisine rağmen AVM İnşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Mağaza, sinema, eğlence, teknoloji ve otopark öğeleri

birleştirilerek özgün bir şekilde harmanlandı. İstihdama önemli katkı sağlayacak olan Petrol City AVM; hem bölgeye canlılık kazandıracak hem de hizmet, kültürel vs. gibi faaliyetler nedeniyle bölge ve ülke ekonomisine önemli katkıda bulunacak.
 Tamamlandığında 1500 gence iş istihdam sağlayacak olan AVM’de harıl harıl çalışma devam ederken, Ünlü firmalarda kurumla anlaşma yaparak dekorasyon çalışmalarına başladılar. 
ÜNLÜ MARKALAR PETROL CİTY’DE
Petrol City AVM Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Keleş gazetemize yaptığı açıklamada “Petrol City AVM Batman’ımızın en güzide ve en büyük yatırımlarından biri durumundadır. Burası ulusal,Uluslar arası ve yerel markaların buluşma alanı olacak. Batmanlıların gurur duyacağı bir eser kazandırıyoruz.

Kaliteli yaşam merkezi, mağazalar, eğlence mekanları ve otoparkıyla muhteşem bir eser oldu. Şu anda yapım sürecinde mağazaların dekoru ve ince işçilik dahil son rötuşlar yapılıyor. Kiralamada yüzde 75-80 seviyesindeyiz. Başta Migros, Lacoste,Tommy Hillfiger, Gant, Vakko, Nautika, Playpark, LCWaikiki, , Boyner, StarBucks, Koton, Ebebek, Mado, Burger King, US Polo, Pier Cardin gibi ünlü markaları Batmanlılarla buluşturuyoruz. Mağazalarımızda harıl harıl bir çalışma var. Petrol City AVM sadece Batman’a değil tüm bölgeye hitap edecek. 24 Ağustos tarihinde yüzde 80 doluluk kapasiteyle başlayıp Eylül ayı sonunda AVM’nin tam kapasiteyle faaliyete başlamasını planlıyoruz. Bir çok ünlü firmanın müracaatları var bizlere. Değerlendirme aşaması devam ediyor. Kentimize ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=